onze diensten

Social media

laten we jouw merk een boost geven 

Heb je niet genoeg tijd, expertise, of interne middelen om de sociale media van je bedrijf te beheren? Wij zijn er om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf of merk zichtbaar blijft en organische groei op de lange termijn ervaart. Zo kun je je blijven concentreren op waar je goed in bent: je bedrijf runnen.

Vergroot de online aanwezigheid van jouw merk met onze op maat gemaakte sociale mediadiensten. Of het nu gaat om het vakkundig beheren van je Instagram-, Facebook- en TikTok-accounts om de betrokkenheid te vergroten of het bedenken van een strategisch plan voor sociale media om jouw digitale reis te navigeren, wij staan ​​voor je klaar.

Ons doel is om de zichtbaarheid en herkenning van jouw merk onder de doelgroep te vergroten en de merkbekendheid te vergroten awareness met een strategische sociale aanwezigheid.

 

dit is het begin

kies je pakket

Van brand discovery, onboarding, content creatie, uitvoering en analyse: wij nemen de volledige controle over uw sociale media. Om dit effectief te kunnen doen, bieden wij 3 verschillende social media pakketten aan: Boost, Elevate & Takeover – to meet your needs and help you to cultivate the uniqueness of your brand online. 

Als je geïnteresseerd bent in een plan op maat, dan kan je altijd get in touch

organische en langetermijngroei

til jouw sociale media naar een hoger niveau

Onze social media-abonnementen hebben een minimale afname van 6 of 12 maanden. Deze duur maakt een uitgebreide analyse van de groei en strategie op de lange termijn mogelijk, waardoor de nodige aanpassingen gaandeweg kunnen worden doorgevoerd en getest.

4

onboarding en onderzoek

Het verkrijgen meer kennis van jouw merk, het identificeren van de doelstellingen en uitvoeren van een uitgebreide analyse.

strategie & planning

Ontwikkeling van een op maat gemaakte sociale mediastrategie en het opstellen van doelen

content creatie

Het creëren van de benodigde en relevante content, inclusief template design en copywriting

presentatie & feedback

Strategiepresentatie om tactieken, doelstellingen te bespreken en feedback te geven

uitvoering & evaluatie

Na goedkeuring van de strategie, inhoud en content planning, is het tijd om live te gaan!

what we offer

social media pakketten

boost

elevate

takeover

Interesse in een plan op maat?

Content creatie

Als je nog niet klaar bent om een abonnement af te sluiten, staan wij ook klaar om je in de goede richting te begeleiden door je een uitgebreide sociale-mediastrategie en mogelijkheden voor het maken van inhoud te bieden. Of je nu contentfotografie nodig hebt voor 1 of 2 uur op locatie, of beelden achter de schermen wilt vastleggen tijdens je evenement of tijdens een shoot bij ons, laat het aan ons over.

Content is king! Laat ons doelbewust originele en unieke content creëren om uw merk op een professionele en interactieve manier beter te positioneren en de boodschap duidelijk over te brengen. 

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan voor deze losse diensten.

kom op onze maillijst

Schrijf je in en blijf op de hoogte

nl_NL